Alle(s) Kids Boxx

Naar het ziekenhuis gaan is al niet zo prettig, maar voor kinderen kan een ziekenhuisopname zeer traumatisch en vervreemdend werken. Er heerst bij kinderen op dat moment veel angst en onzekerheid. Het enige wat een kind op dat moment wil voelen is veiligheid en een gevoel ervaren dat het gezien en gehoord wordt. Deze Alle(s) Kids Boxen gaan daar een bijdrage aan leveren.
De Alle(s) kids box is een superleuke box voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar waarbij er een jongens en een meisjes versie is ontworpen. De box is gevuld met potloden, spelletjes, stickers, enz.
De Alle(s) Kids Boxx brengt een stuk vreugde, blijdschap en een moment waarop alle zorgen even verdwijnen.
Terwijl anderen zich richten op genezing, richten wij ons op de emotionele betrokkenheid richting een kind. Het gaat er daarbij niet om hoeveel we geven, maar om de liefde die we stoppen in het geven.

In het buitenland (met name Amerika) zijn deze boxen een begrip en ze brengen enorm veel vreugde. Dit concept wordt inmiddels ook een begrip in de Nederlandse ziekenhuizen.
Wetenschappelijk is al vaker bewezen dat dit soort momenten van geluk het herstel van een kind enorm bevordert. Zorg dragen voor het emotionele welzijn van een kind is enorm belangrijk.
Om kinderen net even dat extra beetje energie mee te geven hebben we deze box ontwikkeld. Deze box zal een extra glimlach en troost bieden als je op de afdeling aankomt.
Zo ga je een stuk fijner het ziekenhuis in.

Wat zit er in de boxx

In samenwerking met sponsors en diverse ziekenhuizen zijn we dit project aan het neerzetten om zo kinderen net dat beetje extra energie te geven zodat ze met een goed gevoel het ziekenhuis in gaan.
Mocht je je als ziekenhuis willen aanmelden voor dit project dan mag je een mail sturen naar info@soulvation-art.nl of bel met Tel. 06-42016684.