AVG verklaring

Privacy verklaring

We hebben ons Privacybeleid bijgewerkt, welke van kracht is geworden op 25 mei 2018. We hopen dat deze updates het gemakkelijker maken om te begrijpen hoe je persoonlijke gegevens worden gebruikt en welke keuzes en controle je hebt over die informatie
Jouw privacy en veiligheid zijn erg belangrijk voor ons en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat wij voldoen aan de gegevensprivacy en -beveiliging en ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de Europese Unie (AVG of GDPR).
Als je vragen hebt over ons Privacybeleid kan je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@soulvation-art.nl

Wijzigingen

Deze privacyverklaring wordt regelmatig bijgewerkt om onze werkwijzen te verduidelijken en nieuwe of andere privacypraktijken weer te geven, zoals wanneer we nieuwe diensten, functionaliteit of functies toevoegen aan de site. Als we belangrijke wijzigingen aanbrengen zullen we u daarvan op de hoogte stellen, hetzij per e-mail, of door kennisgeving op de site.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen we

–  Persoonlijke basisgegevens (bijv. uw naam, geboortedatum en nationaliteit);
–  Contactgegevens (bijv. uw postadres, telefoonnummer en e-mailadres). Mogelijk hebben we een deel van deze informatie, zoals uw postadres, nodig om
producten bij u af te leveren en we kunnen deze diensten niet helaas niet  uitvoeren als u deze informatie niet verstrekt.
–  Betaalgegevens (bijv. uw bankrekeningnummer om de rekening te incasseren). Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling te verwerken.

Uw rechten m.b.t. uw persoonlijke gegevens

In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving mag u ons verzoeken om toegang tot alle persoonlijke gegevens die wij over u bewaren bij te werken, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren. Wij bewaren uw persoonlijke gegevens zolang als u klant bent of zo lang als nodig is om u diensten te verlenen.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over onze privacyverklaring of waneer  u gebruik wilt maken van één van de bovengenoemde rechten of andere rechten die u met betrekking tot uw persoonlijke gegevens hebt, dan kunt u contact met ons opnemen.
Wij zetten ons volledig in om met u samen te werken om een billijke oplossing te vinden voor elk verzoek, klacht of bezorgdheid over ons gebruik van uw persoonlijke gegevens.